NBA | Κοντά στο τέλος (ξανά) ο Ρόι

Ο Μπράντον Ροι δήλωσε πως το οριστικό τέλος της καριέρας του είναι κοντά, αφού αδυνατεί να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο 28χρονος γκαρντ, Νο.6 επιλογή στο ντραφτ του 2006 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (από ανταλλαγή με τη Μινεσότα), αποφάσισε να τερματίσει αρχικά την καριέρα του το καλοκαίρι του 2011, κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ, καθώς

το πρόβλημα στον χόνδρο του γόνατου του φαινόταν αξεπέραστο.

"Οι αγωνιστικές μου μέρες, είναι μετρημένες", φέρεται να είπε ο μεγάλος άτυχος Ολ Σταρ που όμως δείχνει πιο σίγουρος πια για την απόφαση του να αποσυρθεί, μετά τη εκ νέου, αποτυχημένη, προσπάθεια για καριέρα σε αυτό το επίπεδο.

Τον Ιούνιο του 2012 έκανε μια νέα προσπάθεια για να παίξει το μπάσκετ που μπορούσε βάση του ταλέντου του. Οι Τίμπεργουλφς του έδωσαν τη δυνατότητα να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ, αλλά ένας τραυματισμός σε παιχνίδι προετοιμασίας, τον ανάγκασε σε ένα εκ νέου χειρουργείο. Αγωνίστηκε τελικώς μόλις σε 5 παιχνίδια τη σεζόν που μόλις τέλειωσε και τον Μάιο, η ομάδα από την Μινεσότα, έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο Μπράντον Ρόι μαζί με τον Γκρέγκ Όντεν, αποτελούν τις "καταραμένες" επιλογές της ομάδας από το Πόρτλαντ, αφού και οι δυο απόδείχτηκαν "γίγαντες" (ταλέντου και όχι μόνο) με γυάλινα πόδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα