NBA | Κόμπε: "Όλα καλά με Ουέιντ!"

Την Κυριακή οι Λέικερς κοντράρονται με τους Χιτ και ο Κόμπε Μπράιαντ θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Ντουέιν Ουέιντ, έπειτα από τη... μονομαχία τους στο φετινό All Star Game, όπου ο γκαρντ του Μαϊάμι έσπασε άθελά του τη μύτη του σούπερσταρ του Λος Άντζελες.

Ο άσος των "λιμνανθρώπων" παρά τη ζημιά που υπέστη, αγωνίστηκε κανονικά στη νίκη επί της Μινεσότα και μάλιστα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του για ακόμα μία φορά, καθώς σε 33 λεπτά συμμετοχής

είχε 31 πόντους, 13 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Ωστόσο, πριν την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των "Big Three", ο Κόμπε έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να... καθαρίσει την ατμόσφαιρα.

"Γνωρίζω τον Ντουέιν πολλά χρόνια", δήλωσε αμέσως μετά την ευρεία επικράτηση (104-85) κόντρα στους Τίμπεργουλφς και συνέχισε: "Είναι πάντα διασκεδαστικό για εμένα να ακούω ανθρώπους να μιλούν για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, λες και ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει και να προσπαθούν να πουν ότι υπάρχει κάτι άσχημο μεταξύ μας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ντουέιν απλά δεν ήθελε να με χτυπήσει, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στα παιχνίδια. Δεν είναι τέτοιος τύπος ανθρώπου".

Με τη σειρά του ο 30χρονος σταρ των Χιτ μίλησε στους δημοσιογράφους του Μαϊάμι, τονίζοντας ότι απολογήθηκε ιδιαιτέρως στον Μπράιαντ και επανέλαβε ότι ζήτησε συγγνώμη και δημοσίως. "Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, είπε ο Ουέιντ. Ξέρει πως δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Του έκανα φάουλ, αλλά ποτέ δεν ήθελα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα", κατέληξε.

"Εγώ (Κόμπε), ο Μέλο (Καρμέλο Άντονι) και αυτός (Ουέιντ) είμαστε φίλοι από παλιά και πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι", σχολίασε ο 33χρονος γκαρντ των Λέικερς και συμπλήρωσε: "Είναι πιο ωραίος τύπος από εμένα, για να είμαι ειλικρινής. Και φυσικά δεν είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει σκόπιμα να σου κάνει κακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα