NBA | Κλίπερς και Νικς για Πις

Ο Ουόρλντ Πις αποδεσμεύθηκε από τους Λέικερς και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί. Κλίπερς και Νικς τον έχουν ψηλά στη λίστα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες πέντε ομάδες του NBA!

Μετά την αποχώρησή του από τους "Λιμναθρώπους" με τη χρήση της αμνηστίας, ο 34χρονος φόργουορντ (2,01μ.) έχει γίνει περιζήτητος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "usatoday.com", oι Κλίπερς και οι Νικς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του. Οι Πρωταθλητές Χιτ,

οι φιναλίστ Σπερς, αλλά και οι Θάντερ, Μπουλς, Πέισερς, τον έχουν στα υπόψιν, όμως το ενδεχόμενο να το αποκτήσει ένας οργανισμός εξ αυτών συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Ποιες είναι όμως οι σκέψεις του ίδιου του παίκτη; Με βάση το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας, ο πρώην Ρον Αρτέστ προκρίνει τις περιπτώσεις των Κλίπερς και των Νικς. Αφενός, θέλει να πάει στο κλαμπ του Λος Άντζελες παραμένοντας έτσι στην "Πόλη των Αγγέλων" όπου βρίσκεται από το 2009, ενώ ταυτόχρονα τον εξιτάρει η ιδέα της νέας ομάδας που "χτίζουν" οι Κλιπς, με στόχο το πρωτάθλημα. Αφετέρου, έχει στο μυαλό του και τους Νικς, διότι η Νέα Υόρκη είναι η γενέτειρά του και θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι Κλίπερς όσο και οι Νικς μπορούν να του προσφέρουν μόνο το ελάχιστον συμβόλαιο για βετεράνο, αξίας 1,4 εκατομμυρίου δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα