NBA | Κιριλένκο: "Κατά 99% θα μείνω ΝΒΑ"

Ο Αντρέι Κιριλινένκο αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει την επιλογή να μείνει στην Μινεσότα και τη νέα σεζόν, που θα του απέφερε στον τραπεζικό του λογαριασμό 10 εκατομμύρια; δολάρια. Οι Σπερ φαίνεται πως ενδιαφέρονται αρκετά για την απόκτησή του ενώ μηδαμινή είναι η πιθανότητα επιστροφής του στην Ευρώπη.

Το σκεπτικό αυτής της απόφασης το εξηγεί σε συνέντευξή του: "Μου αρέσει πολύ η πόλη (Μινεσότα). Το πρόβλημα είναι ότι του χρόνου, πιθανότατα θα έπρεπε να "ξεβολέψω" και πάλι την οικογένεια μου. Βέβαια, ακόμα δεν είναι

σίγουρο ότι θα αποχωρήσω από την ομάδα. Απλά ψάχνω μια συμφωνία παραπάνω του ενός έτους για να σιγουρέψω την οικογένεια."

"Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές, δεν έχω σκεφτεί κάτι όσον αφορά τις επιλογές μου. Η Μινεσότα είναι δυνατή ομάδα που καλύπτει της αγωνιστικές φιλοδοξίες μου. Δεν θα με ενδιέφερε πάντως να ενταχθώ σε μια ομάδα όπου θα βλέπω την πλάτη του Τζέιμς ή του Ντουράντ, καθώς αυτό θα σημαίνει ότι η καριέρα μου τελείωσε. Έχω ακόμα την ενέργεια να προσφέρω".

Για τις πιθανότητες να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ αναφέρει πως: "Κατά 99% θα μείνω στο ΝΒΑ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί καμία από τις 30 ομάδες να μην με χρειάζεται...", είπε πριν ωστόσο να προκύψει το ενδιαφέρον από το Σαν Αντόνιο, που καλοβλέπουν την περίπτωση του για ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα