NBA | Κάπτσακ: "Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα"

Καμία πρόθεση να πετάξουν λευκή πετσέτα έχουν στο Λος Άντζελες σύμφωνα με τον Μιτς Κάπτσακ, ο οποίος τόνισε ότι οι Λέικερς πάντα προσπαθούν να κερδίζουν και το ίδιο θα κάνουν και τη νέα χρονιά. Τι είπε για Χάουαρντ και Κόμπε.

Το σήριαλ της παραμονής του Ντουάιτ Χάουαρντ στους "Λιμανθρώπους" δεν είχε αίσιο τέλος για την ομάδα, που μετά τη φυγή του "Σούπερμαν" αναγκάστηκε να βγει στη... γύρα για τον αντικαταστάτη του. Ο Κρις Κέιμαν που αποκτήθηκε για το "5" δεν είναι σε καμία περίπτωση

παίκτης παρόμοιας κλάσης, ενώ ούτε οι Νικ Γιανγκ, Τζόρνταν Φάρμαρ, Ουέσλι Τζόνσον και η τελευταία χρονικά προσθήκη ο Γερμανός φόργουορντ Ελίας Χάρις, "γεμίζουν" το μάτι. Ωστόσο, αυτές είναι οι σημαντικότερες προσθήκες των Λέικερς μέχρι στιγμής.

Ο Μιτς Κάπτσακ μίλησε για πρώτη φορά μετά την απόφαση του Χάουαρντ να μετακομίσει στο Χιούστον και τους Ρόκετς, όμως παρότι οι Λέικερς δεν κινούνται δυναμικά προς το παρόν στο παζάρι των μεταγραφών, ξεκαθάρισε ότι στο Λος Άντζελες δεν τα έχουν παρατήσει και θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με τον στόχο που έχουν κάθε χρόνο. Δηλαδή, νίκες και μόνο νίκες.

"Το σχέδιο μας ήταν να φέρουμε πίσω τον Ντουάιτ Χάουρντ. Με τον κόσμο που έχουμε, δεν είναι ποτέ σχέδιο μας να πετάξουμε λευκή πετσέτα πριν καν αρχίσει η σεζόν. Πάντοτε προσπαθούμε να νικήσουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε και αυτή τη χρονιά", δήλωσε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ των "Λιμνανθρώπων".

Όσον αφορά την αλλαγή... στέγης του Ντουάιτ Χάουαρντ, είπε πως "δεν ήταν έκπληξη. Είχα την αίσθηση ότι το Χιούστον ήταν το φαβορί. Θέλαμε να τον κρατήσουμε, κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν αλλά δεν σοκαρίστηκα από την απόφασή του”.

Ο Κόμπε Μπράιαντ αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον οργανισμό και ο 59χρονος Κάπτσακ δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον "Black Mamba" και την πορεία της αποθεραπείας του. "Όλοι ξέρουμε τον Κόμπε, πάντα προσπαθεί να σε διαψεύσει. Ακόμα όμως δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Το Σεπτέμβριο θα το δούμε, αλλά είναι πρόωρο να προβλέψουμε ότι θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα ή στις 15 Νοεμβρίου ή την 1η Δεκεμβρίου ή στις 15 Δεκεμβρίου", ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα