NBA | Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Άντερσερν

Τι κι αν χρειάστηκε να περάσουν περίπου 15 μήνες λεπτομερών ερευνών; Ο Κρις Άντερσεν κρίθηκε αθώος τελικά για την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου βρίσκοντας το δίκιο του έστω και καθυστερημένα.

Ο ιδιόρρυθμος σέντερ των Χιτ είχε κατηγορηθεί ως παιδόφιλςο διότι διατηρούσε σχέση με μια ανήλικη κοπέλα από την Καλιφόρνια, με τις αστυνομίες να βρίσκουν μάλιστα και αποδεικτικά στοιχεία στο σπίτι του. Ο Αμερικανός βίωσε την παγκόσμια κατακραυγή, με την πρώην ομάδα του (Ντένβερ Νάγκετς) να τον αφήνει ελεύθερο γι' αυτό το λόγο κάνοντας χρήση του όρου της αμνηστίας. Όμως, ύστερα από σχεδόν

15 μήνες ο Birdman δικαιώθηκε, καθώς αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα μιας τεράστιας ηλεκτρονικής απάτης.

"Ήμασταν πάντα αισιόδοξοι ότι ο Chris ήταν αθώος, ωστόσο απλώς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τί είχε συμβεί" δήλωσε ο δικηγόρος του Άντερσεν, Μαρκ Μπράιαντ, συμπληρώνοντας: "Η φήμη ενός ανθρώπου διαλύθηκε παγκοσμίως. Έγραφες το όνομά του στο Google και το πρώτο που έβγαινε ήταν η λέξη ‘παιδόφιλος’. Η σκληρότητα της κοινής γνώμης ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ήταν εξαντλητικό το να φτιάξει ξανά το όνομά του. Δεν είμαστε όμως χαρούμενοι. Τίποτα καλό δεν βγήκε από αυτή την υπόθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα