NBA | "Ηγέτης ο Χιλ!"

Έχει πατήσει τα 39, είναι ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης στο ΝΒΑ πίσω από τον Κερτ Τόμας, ωστόσο... κρατάει καλά ακόμα. Ο λόγος φυσικά για τον Γκραντ Χιλ, ο οποίος πέτυχε 15 από τους 20 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μινεσότα και οδήγησε τους Σανς στη νίκη με 104-95.

Άξιος συμπαραστάτης του ο έτερος... μεγάλος του Φοίνιξ, ο 38χρονος Στιβ Νας, που έμοιαζε όμως... πιτσιρικάς με μεγάλη ενέργεια και ενθουσιασμό, αγγίζοντας το τριπλ νταμπλ με 13 πόντους, 17 ασίστ και 8 ριμπάουντ!

Γκραντ είναι πολύ δυνατός και παίζει με μεγάλη ενέργεια και πάθος. Έχει ηγετικές ικανότητες και αγωνίζεται με μεγάλη δεξιοτεχνία και στις δύο άκρες του παρκέ", σχολίασε ο Καναδός πόιντ γκαρντ, πλέκοντας το εγκώμιο του Χιλ.

"Είχα πολλές φορές την μπάλα και πήγαινα κάτω από το καλάθι, άλλες φορές πόσταρα, άλλες έκανα ντρίπλα και άλλες απλά μοίραζα το παιχνίδι. Έβαλα κάποια σουτ, άρχισα να νιώθω πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου με έψαχναν συνεχώς για να μου δώσουν την μπάλα", ανέφερε μετά το τέλος του ματς με τους Τίμπεργουλφς ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ.

Παράλληλα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο παρκέ ο Στιβ Νας και ο -κατά πολλούς διάδοχός του- Ρίκι Ρούμπιο, με τον Ισπανό πλέι μέικερ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 38χρονο άσο.

"Ξέρει πώς να παίζει, είναι έξυπνος και όπως έχω πει πολλές φορές, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του NBA", δήλωσε ο ανερχόμενος σταρ των "λύκων" και κατέληξε: "Γνωρίζει πώς να κοντρολάρει το παιχνίδι και πασάρει πάρα πολύ καλά. Όταν βρίσκει μια καλή επιλογή για τους συμπαίκτες του, απλά τρέχει και κάνει ότι ακριβώς πρέπει".

Keywords
Τυχαία Θέματα