NBA | Για πάντα στο Ντάλας ο Ντελόντε!

Πρόθυμος να συνεχίσει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμα με τη φανέλα των Μάβερικς και μάλιστα να κλείσει την καρίερα του στο Ντάλας, δήλωσε πως είναι ο Ντελόντε Ουέστ.

"Είναι στα χέρια του Κυρίου", ανέφερε αρχικά για το θέμα της παραμονής του στους πρωταθλητές ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: "Αυτό που ξέρω είναι ότι πάντα είναι δύσκολο να βρίσκεσαι ελεύθερος στην αγορά. Ελπίζω να έδειξα στην ομάδα αλλά και στο NBA ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα. Τη φετινή σεζόν βρήκα τον εαυτό μου και παραμένω ένας

νέος άντρας, που επίσης έχει μεγάλη εμπειρία από τα πλέι οφ".

Ο 28χρονος ιδιόρρυθμος σταρ, ο οποίος συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ, ωστόσο τόνισε ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να συνεχίσει να αγωνίζεται με την παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι και να κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια του φορώντας τη φανέλα των "Μαβς"!

"Παίζω στα πλέι οφ σχεδόν κάθε χρόνο και αυτό είναι μεγάλο προνόμιο. Είμαι πολύ κινητικός στο παιχνίδι μου και αισθάνομαι ότι θα χρησίμευα σε οποιαδήποτε ομάδα. Στα φετινά πλέι οφ, είδα πόσο βάθος έχουν όλες οι ομάδες και ένας γκαρντ σαν εμένα θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμος. Στο Ντάλας έχω βρει σπίτι και θα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου", ήταν τα λόγια του Ντελόντε Ουέστ, που τη φετινή περίοδο, στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των Μάβερικς, αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια (33 βασικός), έχοντας μέσο όρο 9,6 πόντους, 3,2 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα σε 24,1 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα