NBA | Έτοιμος για αλλαγή ο Τελέτοβιτς

Ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής στους Μπρούκλιν Νετς κάνει τον Μίρζα Τελέτοβιτς να σκέφτεται το ενδεχόμενο ανταλλαγής, σύμφωνα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Όλα τα είχαν οι Μπρούκλιν Νετς, οι μουρμούρες των παικτών έλειπαν. Το συγκρότημα του Τζέισον Κιντ μπορεί να έχει όνειρα και βλέψεις, ωστόσο η εκκίνηση του πρωταθλήματος είναι πολύ άσχημη με μόλις 5 νίκες σε 17 παιχνίδια.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό το οποίο απασχολεί άπαντες στο Μπρούκλιν. Τελευταίο κομμάτι του… παζλ είναι οι δηλώσεις του γνωστού μάνατζερ,

Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί τον Μίρζα Τελέτοβιτς και έκανε γνωστό πως ο παίκτης του σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τους Νετς λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής.

«Ο Μίρζα δεν είχε τον χρόνο που άξιζε στην ομάδα. Τώρα τα πράγματα είναι είναι καλύτερα. Θα έχει την ευκαιρία του, αλλά γενικότερα η ιδέα μας είναι να αναζητήσει αλλού ο παίκτης την τύχη του. Θα πάμε με πολιτισμένο τρόπο να ζητήσουμε ανταλλαγή σε ένα-δύο μήνες, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο. Άλλωστε, ο Τελέτοβιτς έχει σουτ, το οποίο άλλοι παίκτες επιπέδου δεν έχουν. Το θέμα είναι να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα, που θα μπορεί να ηγηθεί ο ίδιος όπως κάνει στην εθνική Βοσνίας, αλλά και παλιότερα στην Κάχα Λαμποράλ» ήταν τα λόγια του Σέρβου μάνατζερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα