NBA | Επέστρεψε και σκορπίζει χαμόγελα ο Ρόουζ

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στα παρκέ, έπειτα από απουσία 12 συναπτών αναμετρήσεων λόγω τραυματισμού, είναι πια γεγονός. Ο ηγέτης των Μπουλς φανέρωσε την ικανοποίησή και τη χαρά του που επανήλθε δίχως να πονάει, όπως και ο Τομ Τιμποντό που... τρίβει τα χέρια του!

"Ενιωσα καλά. Το μυαλό μου ήταν ΟΚ. Ηταν θετικό που βρέθηκα στο παρκέ", υπογράμμισε ο 23χρονος σούπερ-σταρ, μετά την επανεμφάνισή του κόντρα στους Νικς, όπου σημείωσε 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Εκείνος βέβαια που... τρίβει

τα χέρια του από ικανοποίηση, λόγω της επιστροφής του περσινού MVP είναι ο τεχνικός των "Ταύρων" Τομ Τιμποντό, που περίμενε βέβαια ότι ο Ρόουζ δεν θα είναι 100% έτοιμος... "Κάπως έτσι τον περίμενα. Δηλαδή είχα εκτιμήσει πως θα έχει καλές και κακές στιγμές. Ο έλεγχος της μπάλας αποτέλεσε το μεγαλύτερό του πρόβλημα".

Οσο για τη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας του Σικάγο σχολίασε: "Πρέπει να παίζουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ και να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερους υγιείς παίκτες. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι συν, αλλά τα παραπάνω είναι σημαντικότερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα