NBA | Εκθείασε τον αναγεννημένο Μπράντλεϊ ο Πιρς!

Ο Έιβερι Μπράντλεϊ αρχίζει επιτέλους και βρίσκει τα πατήματά του, ενώ φαίνεται ότι πλέον τον εμπιστεύεται και ο Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος του έχει δώσει αναβαθμισμένο ρόλο τον τελευταίο καιρό στους Σέλτικς και ο ταλαντούχος γκαρντ τον δικαιώνει μέρα με τη μέρα!

Παρά το μέτριο ξεκίνημα, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, φαίνεται πως ο Έιβερι Μπράντλεϊ έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό του και τη... χαμένη του αυτοπεποίθηση, κάτι που είναι εμφανές. Στην νικηφόρα αναμέτρηση των "Κελτών" κόντρα στους Ουίζαρντς με 88-76, ο απόφοιτος του Τέξας -που

διανύει το δεύτερο χρόνο του στον μαγικό πλανήτη- ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 23 πόντους και αποτέλεσε εξαιρετικό δίδυμο με τον Ραζόν Ρόντο!

Ετσι, μετά το τέλος του ματς, ο Μπράντλεϊ έτυχε άκρως κολακευτικών σχολίων από τον αρχηγό του, Πολ Πιρς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν..."Ηταν απίστευτος και έκανε τη διαφορά. Είναι εκπληκτικό να τον βλέπεις να γίνεται όλο και καλύτερος από χρόνο σε χρόνο. Χρειαζόμαστε τέτοιες εμφανίσεις ειδικά τώρα που οι λύσεις μας έχουν περιοριστεί με τόσους τραυματισμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα