NBA | Εγκρίθηκαν οι Σάρλοτ Χόρνετς!

Από τη σεζόν 2014-2015 οι Σάρλοτ Χόρνετς θα επιστρέψουν και επίσημα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, καθώς η λίγκα του NBA ενέκρινε το νέο όνομα του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης των Μπόμπκατς, ο θρυλικός Μάικλ Τζόρνταν, είχε εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία η ομάδα του να αποκτήσει ξανά το όνομα Χόρνετς, από τη στιγμή που η Νέα Ορλεάνη αποφάσισε να μετονομαστεί το όνομα του οργανισμού σε Πέλικανς από τη φετινή χρονιά και έπειτα. Οι Χόρνετς

είναι βαθιά συνδεδεμένοι με την περιοχή της Σάρλοτ και γι αυτό ο "Air" βάλθηκε να αλλάξει το όνομα των Μπόμπκατς. Και τελικά τα κατάφερε, με το NBA να εγκρίνει το νέο όνομα του συλλόγου, δηλαδή το Σάρλοτ Χόρνετς!

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέραμε πίσω τους Χόρνετς στη Σάρλοτ", τόνισε σε δήλωσή του ο Τζόρναν και συμπλήρωσε: "Το πάθος και ο ενθουσιασμός που υπάρχουν γύρω από αυτό το όνομα είναι κάτι το μοναδικό. Μας είχαν πει ότι αυτό ήθελαν, τους ακούσαμε και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι τώρα που το Συμβούλιο των Ιδιοκτητών δέχτηκε το αίτημά μας για αλλαγή του ονόματος".

Στο άκουσμα της είδησης ότι και επίσημα πλέον η ομάδα της Σάρλοτ θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-2015 ως Χόρνετς, στην πόλη το γιορτάζουν! Μάλιστα, περίπου 2000 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του οργανισμού πήγαν στο κέντρο της Σάρλοτ για να πανηγυρίσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα