NBA | Έγινε πρόεδρος ο Πολ!

Στον Κρις Πολ ανήκει πλέον η θέση του προέδρου της ένωσης παικτών του NBA.

Ο 28χρονος γκαρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς εκλέχθηκε πρόεδρος, διαδεχόμενος στην προεδρεία των Ντέρεκ Φίσερ (βρισκόταν σε αυτή από το 2006), ο οποίος "άκουσε" πολλά τον τελευταίο ενάμησι χρόνο από τους παίκτες-μέλη της ένωσης.

Το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Ντέρεκ Φίσερ ήταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ωστόσο μετά την απόφαση του "Βασιλιά" να μην θέσει υποψηφιότητα ο Πολ έγινε αυτόματα ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει

πρόεδρος. Έτσι και έγινε.

"Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Έπειτα από μία κουβέντα όμως που είχα με μέλη της επιτροπής το πήρα απόφαση. Δεν θα είχα πάρει αυτό τον ρόλο πάντως αν ένιωθα ότι είμαι μόνος μου. Στόχος μας είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη και να κινηθούμε σε μία σωστή κατεύθυνση", δήλωσε σχετικά ο άσος των Κλίπερς, ο οποίος την τελευταία τριετία κατείχε το αξίωμα του αντιπροέδρου την τελευταία τριετία.

Πάντως, ο έξι φορές All Star δεν θα είναι φυσικά μόνος του. Ως πρώτος αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Ρότζερ Μέισον (Πέλικανς), ενώ μέλη της εκτελεστικής επιτροπής είναι ακόμα οι Στιβ Μπλέικ (Λέικερς), Άντονι Τόλιβερ (Μπόμπκατς), Στέφεν Κάρι (Ουόριορς), Τζέιμς Τζόουνς (Χιτ), Ματ Μπόνερ (Σπερς), Ουίλι Γκριν (Κλίπερς) και Άντρε Ιγκουοντάλα (Ουόριορς).

Η πιο σημαντική... αποστολή που θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο Αμερικανός σούπερ σταρ είναι να καθιερώσει εξετάσεις ντόπινγκ για χρήση αυξητικής ορμόνης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα