NBA | "Διαζύγιο" Νάγκετς με Καρλ!

Ο Τζορτζ Καρλ οδήγησε τους Νάγκετς μέχρι τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της φετινής χρονιάς στο NBA, ωστόσο αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να εξασφαλίσει την παραμονή του και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Ντένβερ!

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Yahoo!Sports", οι ιθύνοντες της ομάδας ζύγισαν τα πράγματα και κατέληξαν στην απόφαση να μην ανανεώσουν

τη συνεργασία τους με τον 62χρονο τεχνικό. Το συμβόλαιο του Καρλ είχε ισχύ για ένα ακόμη χρόνο με τους "Σβόλους", ωστόσο δεν θα καταφέρει να το εξαντλήσει.

Οι Νάγκετς ήταν η ομάδα-αποκάλυψη της φετινής περιόδου, όμως αυτό δεν αρκούσε για να συνεχίσει ο Αμερικανό κόουτς να είναι ο "τιμονιέρης" τους, για ένατη σερί χρονιά! Έτσι, λοιπόν, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, με τον πολύπειρο προπονητή να αποτελεί φαβορί για να αναλάβει τα ηνία των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες από το Ντένβερ αποχώρησε και ο κορυφαίος παράγοντας της χρονιάς Μασάι Ουτζίρι. Η λύση της συνεργασίας των Νάγκετς με τον Καρλ ίσως επηρεάσει και το μέλλον του Κώστα Κουφού στην ομάδα, καθώς ο 62χρονος κόουτς ήταν ένας από τους κύριους υπεύθυνους της φετινής θετικότατης παρουσίας του Έλληνα σέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα