NBA | Δεν είχε ιδέα για την ανταλλαγή ο ΜακΓκι!

Ο Τζαβάλ ΜακΓκι ανήκει πλέον στο δυναμικό των Νάγκετς και έχει την ευκαιρία για μία νέα αρχή στην καριέρα του. Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα όσον αφορά την ανταλλαγή του στην ομάδα του Κώστα Κουφού!

Ο δυναμικός και από τους πλέον ελπιδοφόρους φόργουορντ-σέντερ του μαγικού πλανήτη, ΜακΓκι, αποκάλυψε σε αμερικάνικη ιστοσελίδα, ότι όχι μόνο δεν είχε ιδέα ότι πρόκειται να γίνει ανταλλαγή και από την Ουάσιγκτον να μετακομίσει στο Ντένβερ, αλλά δεν ανησυχούσε

καν ότι πιθανόν να συμβεί κάτι τέτοιο! Απόδειξη; Οταν το deal ανάμεσα σε Ουίζαρντς και Νάγκετς ήταν πλέον γεγονός, ο 24χρονος παίκτης... κοιμόταν!

"Οταν ξύπνησα, ανακάλυψα ότι... με είχαν ανταλλάξει! Είχα δεχθεί ένα σωρό μηνύματα από διαφορετικούς ανθρώπους και αμέσως μίλησα με την ομάδα... Σοκαρίστηκα! Το μόνο που ρώτησα ήταν "Πότε πρέπει να φύγω;"...".

Το προσεχές καλοκαίρι, ο Τζαβάλ ΜακΓκι θα είναι restricted free agent, κάτι που σημαίνει ότι το Ντένβερ έχει την εικαιρία να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά δεχθεί ο ταλαντούχος φόργουορντ-σέντερ προκειμλενου να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, ο ίδιος δεν προβληματίζεται και δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, δηλώνοντας ότι: "Ο,ιδήποτε έχει σχέση με αυτά τα ζητήματα θα είναι υπό τον χειρισμό του ατζέντη μου, αυτό το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα