NBA | Δεν μπορεί να περιμένει ο Μπατούμ!

Καμία διάθεση να περιμένει για αρκετό καιρό ακόμα τους Μπλέιζερς δείχνει ο Νικολά Μπατούμ, ο οποίος θέλει πάση θυσία να υπογράψει άμεσα ή με την ομάδα του Πόρτλαντ, ή με κάποια άλλη του μαγικού πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Γάλλος άσος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η κατάσταση και γι' αυτό δεν πρόκειται να κάτσει στην αναμονή για πολύ ακόμα, περιμένοντας τους ιθύνοντες των Μπλέιζερς να του κάνουν πρόταση ανανέωσης.

"Την πρώτη καλή πρόταση που

θα μας κάνουν, θα την δεχτούμε με τη μία", Δεν πρόκειται να περιμένουμε για τίποτα", δήλωσε κατηγορηματικά στο CSNNW.com ο Μπούνα Ντιαγέ, μάνατζερ του 23χρονου φόργουορντ/γκαρντ, ο οποίος μόλις λήξει η περίοδος θα είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπατούμ πραγματοποίησε την καλύτερή του χρονιά στο NBA, ανεβάζοντας τις επιδόσεις του σε τέσσερις κατηγορίες! Συγκεκριμένα, στους πόντους με 13,9 μέσο όρο, στα ριμπάουντ με 4,6, στα κλεψίματα με 1, όσα και στα μπλοκ, σε 59 ματς που αγωνίστηκε, με τα 34 να ξεκινάει στη βασική πεντάδα της ομάδας του Πόρτλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα