NBA | Χίμπερτ: "Άμυνα, άμυνα, άμυνα!"

Οι Χιτ έκαναν το... λάθος να προηγηθούν με 26-17 στην πρώτη περίοδο, γεγονός το οποίο... εξόργισε τους Πέισερς, που στη συνέχεια "πάτησαν" την παρέα του ΛεΜπρόν, επικρατώντας 94-75, με τον Ρόι Χίμπερτ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης!

Ο 25χρονος σέντερ έκανε πάρτι στις δύο ρακέτες και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της σπουδαίας νίκης της ομάδας του στην Ιντιανάπολης, που έκανε το 2-1 κόντρα στο Μαϊάμι και (ξανά) έδειξε ότι δεν... αστειεύεται. Ο Αμερικανός σέντερ έλεγξε απόλυτα την... εναέρια κυκλοφορία, κυριάρχησε κατά κράτος των αντιπάλων του και στις δύο άκρες

του παρκέ και τελείωσε το ματς με απίστευτους αριθμούς στην στατιστική του!

Πάντως, ο ίδιος στάθηκε στην άμυνα και στο γεγονός ότι η καλή παρουσία του στο συγκεκριμένο κομμάτι, τον βοηθάει να είναι πολύ αποτελεσματικός και στην επίθεση.

"Άμυνα, άμυνα, άμυνα, αυτός είναι ο πρωταρχικός μου στόχος!", εξήγησε ο άσος των Πέισερς και πρόσθεσε: "Έχω αγκαλιάσει αυτό το ρόλο και γι' αυτό οι καλές επιλογές μου στην επίθεση έρχονται από μόνες τους πολύ εύκολα. Είμαστε ένα με το κοινό και αυτό μας βοηθάει πολύ, όπως έχουμε ξαναπεί. Ρίξαμε τους Χιτ στο καναβάτσο".

Keywords
Τυχαία Θέματα