NBA | Χειρουργείο αργότερα για Ντενγκ

Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται ο Λουόλ Ντενγκ σχετικά με το αν πρέπει να προχωρήσει τώρα σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο από ότι φαίνεται θα προτιμήσει τελικά να αφήσει την κατάσταση ως έχει.

Ο 26χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη συνδέσμων στον καρπό του αριστερού χεριού του στις 21 Ιανουαρίου, με συνέπεια να απουσιάσει από επτά αναμετρήσεις των Μπουλς. Ωστόσο, πήρε την απόφαση να μην μπει τελικά τώρα στο χειρουργείο, αφού έτσι θα λείψει περίπου 3 με 4 μήνες από

τα παρκέ και πιθανότατα δεν θα προλάβει να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα του Σικάγο, η οποία φέτος έχει χτυπάει γερά το πρωτάθλημα στο NBA.

Παράλληλα, εφόσον κάνει την εγχείρηση θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αποτέλεσμα η Μεγάλη Βρετανία να αγωνιστεί χωρίς τον μεγάλο ηγέτη της, κάτι που ο ίδιος ο Αμερικανός σούπερ σταρ δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες λοιπόν, τον ωθούν από ότι φαίνεται στην απόφαση να μην μπει πρόωρα στο χειρουργείο αλλά να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά όπως τώρα. Πάντως, υπάρχει περίπτωση η κατάστασή του να επιδεινωθεί με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τότε η επέμβαση θα είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα