NBA | Χάρντεν: "Με πείραξε η στάση των Θάντερ"

Ενοχλημένος από την κίνηση των Θάντερ να του δώσουν μόνο μία ώρα διορία προκειμένου να αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός αυτό και εξήγησε ότι δεν θα είχε και πολύ μεγάλο πρόβλημα αν παρέμενε ως αναπληρωματικός στην ομάδα της Οκλαχόμα.

"Μετά από όλα όσα έγιναν και όλα όσα πετύχαμε μαζί, μου δίνεται μονάχα μία ώρα να αποφασίσω; Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Ήθελα να πάω σπίτι μου και να προσευχηθώ. Η κίνηση με πείραξε. Πραγματικά

ενοχλήθηκα! Ήμουν εκεί με ικανούς συμπαίκτες επιπέδου All Star. Θα ήμουν αναπληρωματικός, αλλά δεν με ενοχλούσε. Βέβαια, δεν θα είχα την ευκαιρία να δείξω όλες τις αγωνιστικές μου ικανότητες, οπότε προκύπτει μία διαφορετική ευκαιρία για μένα", δήλωσε πικραμένος ο νέος αστέρας των Ρόκετς, ενώ για τη νέα του ομάδα ανέφερε:

"Εδώ είμαι ηγέτης. Διάβασα πολλά για μένα, πως ζητούσα πολλά χρήματα, πως δεν με ενδιέφεραν οι νίκες, πως δεν είμαι πιστός και άλλα. Φυσικά θέλω να κερδίζω. Αυτό κάνω όλη μου τη ζωή. Όλοι έχουν το δικαίωμα άποψης, αλλά εγώ έχω μεγαλώσει στοχεύοντας σε νίκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα