NBA | Μπος: "Η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μας..."

Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από 9 παιχνίδια που παρέμεινε στα "πιτς" λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς, ο Κρις Μπος πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση δείχνοντας πόσο πολύτιμος είναι στο παιχνίδι των Χιτ.

Ο Έρικ Σπόελστρα επέλεξε να μην ξεκινήσει τον 28χρονο πάουερ φόργουορντ στη βασική πεντάδα του Μαϊάμι, αφού θα ήταν άκρως επικίνδυνο διότι έμεινε μακριά από τη δράση

αρκετό καιρό και σίγουρα δεν θα εμφανιζόταν απόλυτα έτοιμος να ανταπεξέλθει στο ρυθμό... Έτσι, λοιπόν, τον χρησιμοποίησε 14 λεπτά, με τον Μπος να κάνει καλό παιχνίδι, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του.

Ωστόσο, η επανεμφάνισή του δεν αποδείχηκε γούρικη για τους Χιτ, αφού γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους Σέλτικς με 94-90 και πλέον πρέπει να φύγουν με το διπλό από το "Garden" της Βοστώνης, ώστε να ισοφαρίσουν σε 3-3 τη σειρά.

"Πρόκειται να είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Αλλά αυτά είναι τα πλέι οφ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αμερικανού άσου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "κέλτες".

"Προκειμένου να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, δηλαδή μέχρι τους τελικούς του NBA και έπειτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις. Και νομίζω πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής μας και της επαγγελματικής μας καριέρας. Πρέπει να ανακάμψουμε. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο, αλλά ξέρουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα", πρόσθεσε ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι, ο οποίος έβαλε 9 πόντους έχοντας 3/8 σουτ, ενώ παράλληλα μάζεψε 7 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 6 ήταν επιθετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα