NBA | Μπένετ: "Το βραβείο του ρούκι..."

Τους στόχους για την πρώτη του σεζόν στο NBA έθεσε ο Άντονι Μπένετ, ο οποίος θέλει... πλέι οφ αλλά και το βραβείο του ρούκι της χρονιάς!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό δίκτυο, το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ απάντησε μεταξύ άλλων για το αν είναι σμολ ή πάουερ φόργουορντ, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του. Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος Αμερικανός (2,03μ.) βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στον ώμο.

"Είμαι κόμπο φόργουορντ υποθέτω. Απλώς είμαι φόργουορντ. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ

θα προσπαθώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Δεν νιώθω ότι έχει κάποιος ξεκάθαρη θέση πλέον και είναι απλώς σμολ φόργουορντ και μπορεί να κάνει μόνο ένα-δύο πράγματα στο παρκέ. Το βασικό είναι να μπορείς να παίξεις σε πολλές θέσεις. Απλώς βγαίνεις στο παρκέ και παίζεις μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

"Αν όλα πάνε καλά θα μπούμε στα πλέι-οφ. Έχουμε σπουδαίους χαρακτήρες, σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Όλοι θέλουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους και πιστεύω ότι τα πλέι-οφ είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Από εκεί και πέρα, δικός μου στόχος είναι να κερδίσω το βραβείο του ρούκι της χρονιάς", πρόσθεσε ο άσος από το Οντάριο του Τορόντο.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του στον ώμο, που τον έχει αναγκάσει να βρίσκεται εκτός προπονήσεων τους τελευταίους τρεις μήνες, ο νεαρός φόργουορντ ξεκαθάρισε: "Από τις 8 Μαϊου που χειρουργήθηκα κυρίως κάνω αποθεραπεία. Όσο περνάει ο καιρός ωστόσο αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα ξαναπαίξω μπάσκετ, δεν θέλω να δώσω προθεσμίες στον εαυτό μου, αλλά όλα πάνε καλά. Ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα θα μπορώ να παίξω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα