NBA | Ανησυχία για Νοβίτσκι

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των Μάβερικς για την κατάσταση του Ντιρκ Νοβίτσκι, αφού ο Γερμανός σούπερ σταρ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί στη νίκη της ομάδας του επί των Ρόκετς (123-104), απουσιάζοντας έτσι για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τα φιλικά του Ντάλας. Το γόνατό του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς είναι πρησμένο. Ναι μεν τον τελευταίο μήνα του έγινε δύο φορές αφαίρεση υγρού, αλλά οι πόνοι δεν

λένε να αποχωρήσουν και στις τάξεις των 'Μάβς" υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του.

"Είναι προφανές πως δεν θέλω να χειρουργηθώ. Αν όμως το γόνατο συνεχίζει να πρήζεται, δεν μπορώ να βγάλω μία σεζόν 82 αγώνων και τα play offs. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει", δήλωσε από τη μεριά του ο Νοβίτσκι, ο οποίος αναγκαστικά θα προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς για λίγο καιρό. Σε περίπτωση τώρα που συνεχίσει να αισθάνεται ενοχλήσεις, τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι έτοιμος τουλάχιστον στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα