NBA | Άνετος στο ντεμπούτο του ο Πρινς

Μετά την εύκολη ήττα από τους Θάντερ, οι Γκρίζλις επέστρεψαν στις νίκες στη μετά-Ρούντι Γκέι εποχή, κερδίζοντας 85-76 τους Ουίζαρντς χάρη στην εξαιρετική τους –για ακόμα μία φορά- άμυνα. Ναι μεν πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν με 18 πόντους ο Μάικ Κόνλεϊ, αλλά ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ταϊσόν Πρινς!

Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ μετακόμισε από το Ντιτρόιτ στο Μέμφις πριν από λίγες ημέρες και χθες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των "αρκούδων", έχοντας πολύ καλή απόδοση. Στην

πρώτη του εμφάνιση ο Πρινς ήρθε από τον πάγκο και έδειξε ότι έχει τον τρόπο να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε ο Ρούντι Γκέι, προσφέροντας λύσεις κυρίως στην άμυνα, ενώ έχει τη δυνατότητα με την εμπειρία και την ωριμότητα που διαθέτει να είναι καλός και ουσιαστικός και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Κόντρα στους Ουίζαρντς ο πρωταθλητής του 2004 στο NBA με τους Πίστονς αγωνίστηκε 32 λεπτά, διάστημα στο οποίο σκόραρε 14 πόντους με 7/11 δίποντα, μάζεψε 1 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 1 μπλοκ και δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η πρώτη εντύπωση που άφησε ο Πρινς ήταν απόλυτα θετική, με τον ίδιο τον Αμερικανό άσο να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης πως "το βασικό ήταν να πάρουμε τη νίκη. Όταν βρήκαμε ένα καλό ρυθμό καθαρίσαμε και τον αγώνα".

Όσον αφορά το πρώτο καλάθι που πέτυχε με τη φανέλα του Μέμφις, σχολίασε: "Αισθάνθηκα άνετα όταν έβαλα το πρώτο σουτ"

Keywords
Τυχαία Θέματα