NBA | Ανάμεικτα συναισθήματα για Γκρέιντζερ

Ο Ντάνι Γκρέιντζερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο παιχνίδι των Πέισερς με τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ το βράδυ του Σαββάτου και έδειξε ότι ακόμα θέλει δουλειά προκειμένου να βρεθεί στο 100%. Αυτό το γνωρίζει καλά και ο ίδιος, ωστόσο δήλωσε πως νιώθει όμορφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

"Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα της επιστροφής. Μου έλειψαν πολλά πράγματα", ανέφερε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ, ο οποίος

παραδέχτηκε ότι το γόνατό του δεν βρίσκεται ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δεν μπορεί να προσδιορίσει πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να γίνει αυτό.

"Πάντως, δεν μπορεί να κρύψει την αισιοδοξία του για την κατάστασή του. Είναι μία πρόοδος. Πριν από τρεις εβδομάδες, όταν άρχισα να προπονούμαι, ήταν πολύ δύσκολο. Ωστόσο, όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν όλο και πιο εύκολο", τόνισε ο σούπερ σταρ των "Ινδιάνων" και πρόσθεσε:

"Έλεγαν ότι η περίπτωσή μου θα τραβήξει πολύ. Εμείς, όμως, στην Ιντιανάπολις έχουμε όλες τις μαγνητικές στα χέρια μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνω. Το μόνο που μένει είναι να δυναμώσει το γόνατό μου, ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στο γρήγορο ρυθμό των αγώνων".

Keywords
Τυχαία Θέματα