NBA | No Shoe, No Problem! (video)

Παρά τα 33 του χρόνια και τους πολλούς τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν κατά καιρούς, ο Μάικ Μίλερ παραμένει ένας από τους καλύτερους σουτέρ τριών πόντων στο NBA. Αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε στιγμή, ακόμα κι αν χρειάζεται να σουτάρει χωρίς... παπούτσι!

Ο Αμερικανός φόργουορντ/γκαρντ στον έκτο τελικό των Χιτ με τους Σπερς, έδειξε για άλλη μια φορά ότι το τρίποντο το έχει στο αίμα του!

Έπειτα από βοήθεια που έδωσε στους συμπαίκτες του στην άμυνα μέσα στη ρακέτα, πάνω στον Τιάγκο Σπλίτερ, στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου,

είχε ένα... μικρό ατύχημα. Πάνω στην προσπάθεια να μαρκάρει, του βγήκε το παπούτσι. Ωστόσο, δεν πτοήθηκε. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με το Μαϊάμι στην επίθεση. Ο Μίλερ έβαλε πάνω απ’ όλα την ομάδα και αντί να μείνει στην άλλη άκρη του παρκέ για να φορέσει το παπούτσι του, έτρεξε κανονικά στην επίθεση και το πέταξε στον πάγκο της ομάδας του. Εν συνεχεία, στήθηκε έξω από τη γραμμή των 7,25μ., δέχτηκε την πάσα από τον ΛεΜπρον Τζέιμς, σηκώθηκε για τρεις και η μπάλα κατέληξε στο διχτάκι!

Ο 33χρονος άσος αποθεώθηκε και μετά, κύριος, πήρε το παπούτσι του και το φόρεσε!

Απολαύστε το... ιδιαίτερο τρίποντο του Μάικ Μίλερ!

Keywords
Τυχαία Θέματα