Marketing | H επαναστατική εμπειρία NIKE+ για τους αθλητές του μπάσκετ

Η NIKE παρουσιάζει την επαναστατική εμπειρία NIKE+ για τους αθλητές του μπάσκετ

Η NIKE+, Inc. παρουσίασε το Nike+ Basketball, μία νέα τεχνολογία που συνδέει ψηφιακά τα παπούτσια του μπάσκετ με εφαρμογές κινητών συσκευών και προσφέρει μια επαναστατική αθλητική εμπειρία. Το NIKE+ που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στα προϊόντα για τρέξιμο το 2006, έχει πλέον εξελιχθεί σε μια κοινότητα έξι εκατομμυρίων αθλητών και αναμένεται να επεκταθεί περισσότερο μετά

το πρόσφατο λανσάρισμα του NIKE+ FuelBand, μιας συσκευής που τοποθετείται στον καρπό και έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα.


Το Nike+ Basketball μετράει πόσο ψηλά, πόσο δυνατά και πόσο γρήγορα παίζουν οι παίχτες κάθε παιχνίδι, μέσω της λειτουργίας «Track My Game». Τα μπασκετικά παπούτσια που υποστηρίζουν τη δυνατότητα NIKE+ καταγράφουν πληροφορίες για κάθε κίνηση του αθλητή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και επιστρέφουν αυτές τις πληροφορίες στο χρήστη, δίνοντάς του έτσι μια βάση για να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Κάθε φορά που οι στόχοι επιτυγχάνονται, μηνύματα από παίκτες και προπονητές μπάσκετ της Nike+, δίνουν κίνητρο στον αθλητή. Η εμπειρία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα «Showcase», μια δυνατότητα που επιτρέπει στους παίκτες να καταγράφουν ένα κάρφωμα και να το μοιράζονται με τους φίλους τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


«Θεωρώ ότι το Nike+ Basketball θα αλλάξει το παιχνίδι», δήλωσε ο LeBron James. «Όταν μεγαλώνεις και παίζεις μπάσκετ, οι αντίπαλοί σου είναι οι φίλοι σου. Οι νέοι παίκτες θα ενθουσιαστούν με τη δυνατότητα να καταγράφουν και να παρακολουθούν τα στατιστικά τους, αφού έτσι θα μπορούν να καυχιούνται για τις επιδόσεις τους ή να δείχνουν τα καλύτερα παιχνίδια τους σε βίντεο. Θα ανυπομονούν να ξαναβγούν στο γήπεδο για να βελτιώσουν τα στατιστικά τους.»
Τα πρώτα μπασκετικά παπούτσια με δυνατότητα NIKE+ θα είναι τα Nike+ Hyperdunk+ που θα φορέσει ο LeBron James φέτος το καλοκαίρι. Ανήκουν στη συλλογής Lunarlon, η οποία συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία NIKE Flywire με το ειδικό αντικραδασμικό σύστημα NIKE+ Lunarlon.


Μάθετε περισσότερα για το Nike+ Basketball: http://youtu.be/SCJNPd-HYiM
και δείτε τον LeBron James να το χρησιμοποιεί http://youtu.be/vqTRfd0wOFU
Επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/nike-unveils-revolutionary-nike-experience-for-basketball-and-training-athletes για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε τo https://www.facebook.com/NikeBasketballGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα