HOT SPOT | Θέλει Κιριλένκο ο γιος του Μεσίνα

Ο Αντρέι Κιριλένκο δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν η ερχόμενη σεζόν θα τον βρει στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ. Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ επιθυμούν την παραμονή του "ΑΚ-47" στη Μόσχα, όπως και ο γιος του Ετόρε Μεσίνα, Φίλιππο.

Ο γιος του "Εκτορα" όταν έμαθε πως ο πατέρας επέστρεψε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ τον ρώτησε "αν μπορώ να συναντήσω τον Κιριλένκο;". Αυτό αποκαλύφθηκε την Πέμπτη (21/06) κατά την επίσημη παρουσίαση του Ετόρε Μεσίνα από την ΤΣΣΚΑ.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη... αποκάλυψη που έγινε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του έμπειρου προπονητή. Η ΤΣΣΚΑ στους αγώνες της Ευρωλίγκα θα έχει ως έδρα τη Megasport Arena, χωρητικότητας 14.000 θεατών, όπως δήλωσε ο Αντρέϊ Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μάλιστα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως στο συμβόλαιο του Μεσίνα υπάρχει οψιόν για το ΝΒΑ. Ο Ιταλός θα μπορεί να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο, εφόσον συμπληρωθούν τα δύο από τα τρία συνολικά χρόνια του συμβολαίου του και μόνο σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση για να αναλάβει πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα