HOT SPOT | Σαν έτοιμος από καιρό ο Καββαδάς

Στο άκουσμα της είδησης της απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν μέχρι και να ειρωνευτούν τη μεταγραφή του, μιλώντας για... ατάλαντο ξυλοκόπο που δεν μπορούσε να σταθεί ούτε στον Πανιώνιο...

Μια εβδομάδα μετά, το power point των Πρωταθλητών Ευρώπης βρήκε την ευκαιρία να τους απαντήσει όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Οι "καμπάνες" των Μίρζα Μπέγκιτς, Γιώργου Πρίντεζη επίσπευσαν τις διαδικασίες για το ντεμπούτο του, που ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Ο δυναμικός σέντερ μπήκε εξ' αρχής στα... βαθιά και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, δείχνοντας απροσδόκητη προσαρμοστηκότητα στις απαιτήσεις του κορυφαίου διασυλλογικού επιπέδου.

Στα 12 λεπτά που έμεινε πάνω στο παρκέ, φρόντισε να εκθέσει σε μεγάλο βαθμό τη γερμανική φροντ λάιν, σκοράροντας 6 πόντους με 3/4 δίποντα, μάζεψε 3 ριμπάουντ (τα 2 επιθετικά), κι αν δεν δεχόταν τα δύο σερί τρίποντα από τον Μπράιαντ (το ένα... σκαρφάλωσε στο καλάθι), θα μιλούσαμε για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Ο πρώην σέντερ του Πανιωνίου, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο μεγάλο σχολείο του Ιωνικού Νικαίας, είναι έτοιμος για όλα. Διαθέτει το τσαγανό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος ζητούσε την απόκτησή του από την πρώτη στιγμή που είχε πιάσει λιμάνι. Και όχι άδικα...

Keywords
Τυχαία Θέματα