HOT SPOT | Κύριος ο Πάου Γκασόλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ισπανίας με 3-2 νίκες επί της Μπαρτσελόνα και ο Πάου Γκασόλ, αν και Καταλανός, έσπευσε να της απονείμει τα εύσημα!

Ο φόργουορντ/σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος και φίλαθλος, πέρα από εξαίρετος μπασκετμπολίστας, γι αυτό, παρότι είναι από την Καταλονία, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο για την κατάκτηση του τίτλου στην ACB.

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαίρομαι για τους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Ο Φελίπε Ρέγες είναι το πρότυπό μου. Άξιος MVP!", έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Twitter ο 33χρονος άσος και συμπλήρωσε: "Η Μπαρτσελόνα πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τραυματισμούς, πήγε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι και έδωσε μάχη ως το τέλος".

Felicitar al @RMBaloncesto por ganar el título de liga. Me alegro por mis compañeros de selección. Felipe es mi ídolo! Grande MVP.

— Pau Gasol (@paugasol) June 20, 2013

El @FCBbasket ha competido hasta el ultimo momento. Pese a sus múltiples bajas han forzado el quinto partido y han luchado hasta el final.

— Pau Gasol (@paugasol) June 20, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα