HOT SPOT | Ο Ζήσης ξέρει... (pic)

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Καρπενήσι και προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22/9), με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της επίσημης αγαπημένης να δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, οι συνεργάτες του και οι διεθνείς μας, όμως, δεν είναι οι μόνοι που δουλεύουν σκληρά για την Εθνίκη. Ο Κώστας Φραντζέσκος, φροντιστής της Εθνικής, πράττει το ίδιο και ο Νίκος Ζήσης ως παλιά καραβάνα στην Εθνική το γνωρίζει καλά.«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δουλεύει αυτός ο άνθρωπος! Ο φροντιστής μας, Ανδρέας Φραντζεσκος», έγραψε ο Νίκος Ζήσης στο Twitter «ανεβάζοντας» συγχρόνως και την φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο.

Ο Κώστας Φραντζέσκος πέραν της Εθνικής έχει ακόμα μία μεγάλη αγάπη. Είναι φανατικός φίλος του Ιωνικού Νικαίας. Ο Φραντζέσκος μάλιστα, ακόμα κι όταν δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα και να την παρακολουθεί, είναι συνέχεια με το... κινητό τηλέφωνο στο χέρι, ώστε να μαθαίνει τι συμβαίνει στους αγώνες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα