HOT SPOT | Η Καλτσίδου, το μυρμήγκι και η Εθνική (pic)

Η Εθνική Ανδρών θα επιδιώξει την Πέμπτη (12/9) να κερδίσει τον κακό της δαίμονα, Ισπανία, και να ξορκίσει την αρνητική παράδοση που κουβαλάει απέναντι στους "φούριας ρόχας", στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ στη Σλοβενία.

Στην προσπάθεια αυτή, εκτός από τους "Πελαργούς" που -όπως πάντα- θα βοηθήσουν με τη φωνή τους από τις εξέδρες, η "επίσημη αγαπημένη" έχει στο πλευρό της όλους τους Έλληνες. Η Στέλλα Καλτσίδου, η οποία έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να εκπροσωπείς τη χώρα σου, στάθηκε στο πλάι της Εθνικής που είναι συνηθισμένη στο να τα βάζει με τα... θηρία.

Η 30χρονη φόργουορντ ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter μήνυμα συμπαράστασης στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και παράλληλα μια συμβολική φωτογραφία με ένα μυρμήγκι να σηκώνει ένα μεγάλο ξύλο, παρομοιάζοντας έτσι την προσπάθεια της Εθνικής με αυτή του μυρμηγκιού.

"Πάντα να πιστεύετε στις δυνάμεις σας!! Πάμε παιδιά!! Όλοι πιστεύουμε σε εσάς!!", έγραψε χαρακτηριστικά η Στέλλα Καλτσίδου.

Δείτε το "τιτίβισμά" της και τη φωτογραφία:

"Always believe in your own strength!!" Let's go guys!!we all believe in you!! @HELLAS @HellenicBF pic.twitter.com/pYQlrWEb2b

— Stella Kaltsidou (@hyst9) September 12, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα