HOT SPOT | Γκρίφιν, ο «καρπερός» (video)

Ο Μπλέικ Γκρίφιν δεν είναι λίγες φορές που έχει δει το όνομά του να… φιγουράρει σε σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες και εφημερίδες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ.

Ο άσος των Κλίπερς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ και η Μπριν Κάμερον, πρώην μπασκεμπολίστρια, απέκτησαν έναν γιο, τον Φορντ Ουίλσον Κάμερον-Γκρίφιν, ο οποίος γεννήθηκε την 1η Αυγούστου. Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει πως στο πιστοποιητικό γέννησης ο Μπλέικ Γκρίφιν αναγράφεται ως πατέρας.

Τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γκρίφιν να διατηρεί σχέση με την Κάμερον εμφανίστηκαν το 2011, αν και κανείς δεν ξέρει πόσο αυτή κράτησε ή αν ήταν κάτι… περιστασιακό. Πάντως, σύμφωνα πάλι με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤMZ Γκρίφιν και Κάμερον δεν είναι πια μαζί.

Ο Γκρίφιν, όμως, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τζόρνταν Κάμερον, αδελφό της Μπριν, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Οσον αφορά την Μπριν Κάμερον, φαίνεται πως έχει αδυναμία στους αθλητές, καθώς μαζί με τον επαγγελματία παίκτη ποδοσφαίρου, Ματ Λέιναρτ έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδί…

Keywords
Τυχαία Θέματα