HOT SPOT | «Ελα σπίτι ΛεΜπρόν» (pic-videos)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρασε επτά χρόνια αγωνιζόμενος με την φανέλα των Καβαλίερς και όπως ήταν λογικό η απόφασή του το 2010 να μετακομίσει στο Μαϊάμι για λογαριασμό των Χιτ δεν άρεσε σε πολλούς φίλους της ομάδας του Κλίβελαντ. Ο χρόνος, όμως, είναι ο καλύτερος γιατρός.

Ο Καβαλίερς υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/11) τους Πρωταθλητές και η παρουσία του «Βασιλιά» στην Quicken Loans Arena δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους των γηπεδούχων. Φίλαθλοι των Καβαλίερς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μοίραζαν μπλουζάκια, στα οποία αναγραφόταν το σύνθημα «ΛεΜπρόν έλα σπίτι σου».

Θυμίζουμε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το καλοκαίρι θα είναι unrestricted free agent και από ό,τι φαίνεται δεν είναι λίγοι οι φίλοι των Καβαλίερς που επιθυμούν την επιστροφή του στην αγαπημένη τους ομάδα. Στα video που ακολουθούν μάλιστα μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πώς με την πάροδο του χρόνου οι φίλοι των «Καβς» έβαλαν… νερό στο κρασί τους και συγχώρεσαν τον ΛεΜπρόν.

Το πρώτο video είναι από την περσινή σεζόν, όταν κι ένας φίλαθλος… εισέβαλε στο παρκέ φορώντας ένα μπλουζάκι, το οποίο έγραφε «μας λείπεις», δείχνοντας πως οι ακραίες αντιδράσεις κάποιων να κάψουν το 2010 τις φανέλες του ΛεΜπρόν ανήκουν στο παρελθόν. Το… LeBron on fire μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο δεύτερο video που συνοδεύει το κείμενο…

Keywords
Τυχαία Θέματα