HOT SPOT | Είναι ή δεν είναι σύμβουλος ο Κώστας Ρήγας;

Πότε έπαψε να είναι σύμβουλος διαιτησίας στην Ομοσπονδία ο Κώστας Ρήγας; Ο ίδιος δήλωσε στο site pamesports.gr πως σταμάτησε να έχει σχέση από τις 29/11, όμως όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη διαιτησία έχουν εντελώς διαφορετική πληροφόρηση.

Αλλωστε είναι πρόσφατη η παρέμβασή του για ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί το χώρο, ενώ είναι συχνές οι επισκέψεις του σε γήπεδα μικρότερων κατηγοριών, όχι βέβαια για να δει διεθνείς διαιτητές.. Οπως και οι συνεντεύξεις στις οποίες δεν αρνείται ότι έχει θέση συμβούλου και εξηγεί πως δική του αρμοδιότητα είναι η παρακολούθηση, η εκπαίδευση και η αξιολόγηση. Ναι μεν έχει στείλει επιστολή και ζητά να γίνουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν έχει λόγο να βρίσκεται στη θέση του συμβούλου, αλλά από τότε η πράξη ήταν εντελώς διαφορετική.

Μάλιστα στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας των κριτών τον Ιανουάριο, είπε μόνος του πως εκτός από μέλος της τεχνικής επιτροπής της FIBA, είναι και σύμβουλος της ΕΟΚ σε θέματα διαιτησίας. Γι αυτό και ήταν έκπληξη για πολλούς η δήλωση που έκανε την Κυριακή. Προφανώς έχει τους λόγους του ο Κώστας Ρήγας, υπεύθυνος και για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα.

Κατά τα άλλα, στη συνάντηση αντιπροσωπείας διεθνών διαιτητών την Τρίτη με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο θα συζητηθούν πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν στο χώρο, όπως φυσικά και η πρόσφατη ανακοίνωση των ρέφερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα