HOT SPOT | Χάθηκε η μπάλα και άντε να την βρουν...

Τα ύψη... ζαλίζουν και αν δεν προσέξει αυτός που βρίσκεται εκεί ψηλά υπάρχει κίνδυνος να πέσει και να γκρεμοτσακιστεί!

Κάτι παρεμφερές έχει πάθει και ομάδα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, αφού απ' ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να διαχειριστεί τα... ύψη και αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει, τότε ο κίνδυνος του "γκρεμοτσακίσματος" είναι εξαιρετικά ορατός!

Οι πάντες εκεί μέσα έχουν χάσει τη μπάλα... Από τους διοικούντες μέχρι την τεχνική ηγεσία και πάει λέγοντας. Το "μπαρούτι" πλέον μυρίζει πολύ έντονα, η "έκρηξη" κοντοζυγώνει και... όποιον πάρει ο Χάρος! Η γκρίνια και οι αστοχίες του καλοκαιριού μάλλον δεν ήταν φαινόμενα παροδικά και τώρα κάποιος πιθανότατα να την πληρώσει! Ενδεχομένως, όμως, αυτός ο "κάποιος" να μην είναι ο φταίχτης στην προκειμένη περίπτωση και να είναι το "εύκολο θύμα" δίνοντας συνέχεια στις... αστοχίες!

Ηταν που ήταν στραβό το κλήμα, το... έφαγε και ο γάιδαρος και όπου "κλήμα" βάλτε "κλίμα", γιατί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι βαριά και ασήκωτη και τα χαμόγελα έχουν "σβήσει" από τα πρόσωπα.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή έχει χαθεί εντελώς, οι μισοί διοικούντες θέλουν να τον διώξουν (μαζί και οι παίκτες!), οι άλλοι μισοί δεν τον εμπιστεύονται μεν αλλά θέλουν να... παραμείνει (!!!), οι παίκτες με τη σειρά τους... στέλνουν sms για το ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής, με τη δυσαρέσκεια προς στην τεχνική ηγεσία να είναι πλέον εμφανής! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού η κατάσταση αυτή έχει κουράσει αρκετά -παρότι είναι ακόμη αρχές της σεζόν- και τους ίδιους τους παίκτες οι οποίοι... δεν περνάνε καλά. Και ήδη υπάρχουν προτάσεις για κάποιον/κάποιους εξ αυτών από εξωτερικό μεριά...

Ο προπονητής, απ' την άλλη, έχει καταλάβει ότι κινδυνεύει άμεσα η θέση του (παρότι προσπαθεί να μην το δείχνει στον περίγυρό του) και κάνει την ύστατη προσπάθεια ώστε να αποσοβήσει το... μοιραίο. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς είναι κάκιστη, ενώ έχει χάσει... απ' τα αποδυτήρια τον έλεγχο των αποδυτηρίων, με τους παίκτες να έχουν στραφεί εναντίον του. Ο ίδιος πάντως, μέσα στην ταραχή του, έκανε ακόμη ένα "φάουλ" (σ.σ. θα φανεί αν ήταν το... 4ο ή το 5ο προσωπικό) προσπαθώντας να... βγάλει την ουρά του απ' έξω για τις συνεχόμενες αποτυχίες, τις αρνητικές εμφανίσεις και την κακοδιαχείριση. Τι έκανε; Στοχοποίησε τους παίκτες του και εκεί έχασε την τελευταία ελπίδα να τους "ξανακερδίσει".

Και μέσα σ' όλα, μέλη της διοίκησης έκαναν συνάντηση με ελεύθερο προπονητή προκειμένου να του εκφράσουν την επιθυμία να συνεργαστούν, κάτι που ίσως και να μην συμβεί αφού η υπάρχουσα τεχνική ηγεσία -την οποία δεν εμπιστεύεται κανείς- ενδέχεται να... συνεχίσει κανονικά!!! Το οξύμωρο; Επειτα απ' όλα αυτά τα... ωραία, υπάρχει η... τρομερή σκέψη να "απολυθεί" κακήν κακώς... ένας παίκτης γιατί "αυτός είναι το πρόβλημα"!!! Και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά από 'κείνους που κάνουν τη διαφορά! Κανονικό θέατρο του παραλόγου...!

Η μπάλα έχει... χαθεί για τα καλά και μόνο με δραστικές αλλαγές μπορεί να ξαναβρεθεί! Αλλά ποιός θα τις κάνει αυτές τις "δραστικές αλλαγές", ποιός θα βγει μπροστά στα δύσκολα από τη στιγμή που η "συνεννόηση" είναι λέξη που έχει... ξεχαστεί προ πολλού στην ομάδα;;; Η... πιάτσα έχει βουήξει για τα παραπάνω και αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην εν λόγω ομάδα που στην παρούσα φάση μοιάζει απροστάτευτη! Ιδωμεν...

Keywords
Τυχαία Θέματα