HOT SPOT | Αδιαφορεί και κερδίζει τις εντυπώσεις ο Wade (pics)

H αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν ο Dwyane Wade έχει προβλήματα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η τέως σύζυγός του, Siohvaughn Funches, προσπαθεί να του δημιουργήσει, με τον αστέρα των Heat, όμως, να έχει ήδη βρει την λύση.


Η τέως σύζυγος του Wade - με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, την κηδεμονία των οποίων έχει κερδίσει ο μπασκετμπολίστας – ισχυρίζεται πως ο γκαρντ των Heat δεν της δίνει χρήματα και δεν δίστασε να… κατασκηνώσει έξω από το Daley Center στο Σικάγο, από όπου κατάγονται και οι δύο και να εκφράσει την δυσαρέσκειά της.

Η Funches είδε το ύψος του τραπεζικού της λογαριασμού να αυξάνεται κατά ένα εκατομμύριο δολάρια, ώστε να δώσει το διαζύγιο στον Wade, κάθε μήνα, σύμφωνα με τον Τύπο των ΗΠΑ, λαμβάνει 25.000 δολάρια ως διατροφή αλλά ισχυρίζεται πως είναι άστεγη.

Το… αυτί του Wade δεν ιδρώνει από τις διαμαρτυρίες της παλιάς του αγάπης και το απέδειξε με ένα απλό hashtag στο Intagram. «Αλήθεια, ό,τι κι αν λες, κανείς δεν έχει χρόνο για αυτά», έγραψε ο Wade και αμέσως οι διαδικτυακοί του… ακόλουθοι έδειξαν την συμπαράστασή τους προς το πρόσωπό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα