Greeks Abroad | Ξανθόπουλος: «Ο,τι καλύτερο για την Ομπραντόιρο»

Η σεζόν 2013-14 θα βρει τον Βασίλη Ξανθόπουλο να… ξενιτεύεται για πρώτη φορά στην καριέρα και κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από την Ομπραντόιρο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ελλάδας. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω, είναι πως χρειαζόμαστε την βοήθεια

όλων κατά την διάρκεια της σεζόν για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος διεθνής γκαρντ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση της Ομπραντόιρο:

«Μίλησα με τον κόουτς, τον Λεβόν Κένταλ και τον Κώστα Βασιλειάδη και μου είπαν πως είναι ένα όμορφο μέρος για να είμαι με την οικογένειά μου, την σύζυγό μου και τον 11 μηνών γιο μας. Επίσης, μου είπαν πως η οργάνωση της ομάδας είναι πολύ καλή, πως υπάρχει σπουδαίο κλίμα στα αποδυτήρια και ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα».

Οσον αφορά για τους προσωπικούς του στόχους, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, Τόνισε πως «μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως θα προσπαθώ σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να κάνω ό,τι καλύτερο και να γίνομαι καλύτερος παίκτης».

Τέλος, ο Ελληνας γκαρντ δεν παρέλειψε να επισημάνει πως «είναι σημαντικό που είμαι έμπειρος, είμαι εδώ για να βοηθήσω να επιτύχουμε κάτι σημαντικό, είναι σπουδαίο να αισθάνεσαι σαν να είσαι με την οικογένειά σου και ήδη νιώθω έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα