Greeks Abroad | Στο χέρι του Κουφού και της παρέας του η τριάδα!

Οι φετινοί Νάγκετς έχουν αποδείξει ότι... δεν έχουν ταβάνι! Αυτό το... κατάλαβαν και οι Μπακς, τους οποίους ο Κώστας Κουφός και η παρέα του έριξαν στο καναβάτσο -έπειτα από συγκλονιστικό ματς- και μάλιστα μέσα στο Μιλγουόκι με 111-112, γεγονός που φέρνει το Ντένβερ πολύ κοντά στην τρίτη θέση της Δύσης στην regular season!

Αν η αρμάδα του Τζορτζ Καρλ κατορθώσει και πάρει τη νίκη στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στους αδιάφορους Σανς, τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάληψη της τρίτης θέσης της Δύσης!

Ο Κουφός παρουσιάστηκε σε ακόμη έναν αγώνα θετικότατος, δίνοντας αρκετές

πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του, βοηθώντας πολύ στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο! Ο διεθνής Ελληνας σέντερ πλησίασε το νταμπλ-νταμπλ- μετρώντας 8 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ πραγματοποίησε και ένα κόψιμο, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίος για τους "Σβόλους" ήταν ο -φοβερός και τρομερός φέτος- Τάι Λόσον, ο οποίος έκανε... τα πάντα, φορτώνοντας το καλάθι των Μπακς με 26 πόντους, ενώ μοίρασε και 7 τελικές πάσες, κατέβασε 5 ριμπάουντ και έγινε 2 φορές "κλέφτης"! Εξαιρετικός και άξιος συμπαραστάτης του Λόσον ήταν και πάλι ο Ουίλσον Τσάντλερ με 21 πόντους, ενώ ο Αντρέ Ιγκουοντάλα λίγο έλειψε να κάνει κι άλλο τριπλ-νταμπλ (13π., 9 ριμπ., 7 ασίστ)!

Στην αντίπερα όχθη, ο Μόντα Ελις ήταν... χάρμα ιδέσθαι, σημειώνοντας 38 πόντους (8/14 δίπ., 6/11 τρίπ.), ενώ παράλληλα πρόσθεσε στην "πλούσια" συγκομιδή του 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, ωστόσο η απίστευτη εμφάνισή του δεν χάρισε στα "Ελάφια" τη νίκη...

Keywords
Τυχαία Θέματα