Greeks Abroad | Σταθερά στην κορυφή η Μπάνβιτ

Την 14η νίκη της σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος πανηγύρισε η Μπάνβιτ, η οποία επικράτησε και της Μπεσίκτας με 80-72.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Μπάνβιτ! Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει στην κορυφή του Τουρκικού πρωταθλήματος για 15η αγωνιστική. Το συγκρότημα του Έλληνα τεχνικού αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στη Μπεσίκτας πήρε τη νίκη με 80-72, αποδεικνύοντας για μια ακόμα αγωνιστική πως δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ει Τζέι Ρόουλαντ για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους, με τον Έντουαρντ Ντέιβις Τζούνιορ

να έχει 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, που συνεχίζουν να απογοητεύουν στο φετινό πρωτάθλημα, ο Μεχμετ Γιαγκμούρ με 15 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ ο Μπράντλεϊ Μπάκμαν είχε 14 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Τουρκ Τέλεκομ πήρε σημαντική βαθμολογική "ανάσα", καθώς συνέτριψε την Αλιάγκα με 96-80, φτάνοντας τις 6 νίκες σε 15 παιχνίδια. Καταλυτικός ήταν ο Κερέμ Τουντσερί με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ από πλευράς νικητών, ενώ για την Αλιάγκα οι 24 πόντοι του Σον Τζέιμς Μάρσαλ δεν ήταν αρκετοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα