Greeks Abroad | "Ιταλίδα" η Σκιαδοπούλου

Μετά από τις Αννα Σπυριδοπούλου και Μπρίτανι Τζόνσον, ήρθε η σειρά της Φαίδρας Σκιαδοπούλου να πει αντίο στην Τερψιθεά και να συνεχίσει την καριέρα της στην ιταλική Φαένζα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο μάνατζερ "Flash Agency" η Φαίδρα Σκιαδοπούλου αναχώρησε από την χώρας μας την Τρίτη (04/12) με προορισμό της την Ιταλία, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της.

Η Ελληνίδα παίκτρια σε εννέα αγώνες τη φετινή σεζόν είχε 11.1 πόντους κατά μέσο όρο με τη φανέλα της

Τερψιθεάς.

"Η Φαίδρα Σκιαδοπούλου είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της, πετώντας σήμερα για την Bologna, της Ιταλίας, ώστε να αποτελέσει μέρος του ρόστερ της Club Atletico Romagna Faenza μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Faenza έδειξε ισχυρό ενδιαφέρον για την Φαίδρα, και τη βοήθησε να λάβει την απόφαση της μετακίνησης στο εξωτερικό για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η Σκιαδοπούλου έχει αγωνιστεί με τον AO Siemens, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και από την αρχή της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην Τερψιθέα Γλυφάδας.
Η Σκιαδοπούλου σε 9 αγώνες έχει μέσο όρο πόντων 11,1, και ποσοστά επιτυχίας στα 2ποντα 44,4%. Στο τελευταίο της παιχνίδι με την Τερψιθέα το Σάββατο κόντρα στο Ελληνικό, σημείωσε 15 πόντους με 7/14 δίποντα, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Η Φαίδρα Σκιαδοπούλου θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές της και τις συμπαίκτριες της στην Τερψιθέα, καθώς και τη νέα της ομάδα για το ενδιαφέρον που έδειξε. Το πρακτορείο Flash Agency θέλει να συγχαρεί τη Φαίδρα και της εύχεται τα καλύτερα με τη νέα της ομάδα", είναι τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα