Greeks Abroad | Γιαννάκης: "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες"

Η Λιμόζ παρότι χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Πουατιέ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι για το αποτέλεσμα με τον Ελληνα κόουτς να δηλώνει υπερήφανος για τους παίκτες του και ότι η σκληρή δουλειά συνεχίζεται.

Η Λιμόζ πήρε το διπλό απέναντι στην Πουατιέ με 80-88 (κ.α. 75-75) και πλέον η ομάδα των Παναγιώτη Γιαννάκη και Νίκου Λινάρδου αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την βαθμολογική της θέση. Ο "δράκος" μίλησε για την μεγάλη νίκη κόντρα στην Πουατιέ.

"Το παιχνίδι που είδαμε μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ

καλό και εμείς αλλά και η Πουατιέ τα δώσαμε όλα. Περιμέναμε ότι η Πουατιέ θα ξεκινήσει με νευρικότητα το ματς, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι με τρία σουτ. Μετά από τα 12 πρώτα λεπτά κάναμε κάποια λάθη, κυρίως στην άμυνά μας, αλλά η ομάδα μου δεν πανικοβάλλεται ποτέ. Εμείς συνεχίζουμε την καλή δουλειά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι δεν πρέπει να έχουν πανικό γιατί η Πουατιέ δεν θα συνεχίσει να σουτάρει καθόλη την διάρκεια του ματς. Στο τέλος παίξαμε καλό μπάσκετ και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας κατά την διάρκεια της σεζόν", ήταν τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτη Γιαννάκη στην γαλλική ιστοσελίδα "www.7apoitiers.fr".

Keywords
Τυχαία Θέματα