Greeks Abroad | Eurocup: Με σούπερ Τσάτμαν και καλούς "Κάι" και Βουγιούκα η Ούνιξ

Η Ούνιξ παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο "πάτησε το γκάζι" και έφτασε άνετα στην επικράτηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 78-59 και πήρε την δεύτερη νίκη της στο Last 16 της διοργάνωσης.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ερυθρός Αστέρας έδειχνε ότι είχε "πάρει τον αέρα" της Ούνιξ και έκλεισε την περίοδο με προβάδισμα έξι πόντων (10-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ούνιξ βρήκε τα πατήματά της και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 36-35. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν "στροφές" μετά από

την ανάπαυλα του ημιχρόνου και έτσι στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαν προβάδισμα οκτώ πόντων (60-52). Η τελευταία περίοδος είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και η Ούνιξ έφτασε στη νίκη με 78-59.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Μάιρ Τσάτμαν με 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Τσακ Ειντσον με 16 πόντους. Ο Κώστας Καϊμακόγλου σε 33'19'' συμμετοχής είχε έντεκα πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ ο Ιάν Βουγιούκας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα πόντους, τέσσερα ριμπάουντ , δύο ασίστ και τρεις τάπες. Πρώτος σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα ήταν ο Ελτον Μπράουν με 13 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα