Greeks Abroad | Eurocup: Ενας Βασιλειάδης δεν φέρνει τη νίκη…

Η Μπιλμπάο στον πρώτο γύρο του Eurocup ήταν εντυπωσιακή και αήττητη, στο "Last-16" όμως υπέστη την δεύτερη ήττά της σε ισάριθμα ματς, μιας και η Ρίγα επικράτησε της ισπανικής ομάδας με 99-76

Η Ρίγα είχε το πάνω χέρι από την πρώτη κιόλας περίοδο, αλλά η Μπιλμπάο δεν άφηνε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 25-21. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 17ο λεπτό, αλλά μετέπειτα οι παίκτες της Ρίγα πάτησαν "γκάζι" και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα έξι πόντων (50-44).

Η απόδοση των γηπεδούχων στην τρίτη περίοδο δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη και έτσι η Ρίγα έφτασε στην άνετη επικράτηση με 99-76. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ρίγα στο "Last-16", ενώ η Μπιλμπάο μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ασταμάτητος ήταν ο Ερλ Ρόουλαντ που σημείωσε 30 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ρίγα. Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν ο πρωταγωνιστής για την Μπιλμπάο με 20 πόντους (1/2 δίπ., 4/7 τρίπ., 6/6 βολές) στα 37'42'' που αγωνίστηκε. Ο Νίκος Ζήσης πάτησε παρκέ για 21'15'' και είχε δύο πόντους και τέσσερις ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα