Final Four | Πρίντεζης: "Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στον Novaspor FM για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ επισημαίνοντας τα δυνατά σημεία της ρωσικής ομάδας αλλά και το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επιβληθεί.

Για το Final-4:
"Είναι μία γιορτή του μπάσκετ. Ήρθαμε εδώ να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Είμαστε στους τέσσερις καλύτερους και μόνο έτσι πρέπει να

το δούμε αν θέλουμε να τα καταφέρουμε".

Για το πού θα κριθεί το ματς με την ΤΣΣΚΑ:

"Τόσο η ΤΣΣΚΑ όσο και εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Η ΤΣΣΚΑ στο σετ παιχνίδι που είναι καλύτερη και εμείς στην ενέργεια και τον τρανζίσιον. Το σημαντικό είναι να βρεθούν σε καλή μέρα όσο περισσότεροι παίκτες γίνεται. Νομίζω ότι σε τέτοια ματς αυτό μετράει πρώτα και μετά η τακτική".

Για την ανάδειξη του Σπανούλη σε MVP:

"Όλοι ξέρουμε την αξία του Βασίλη. Στην Ευρώπη η αξία του έχει μεγαλύτερο εύρος αναγνώρισης απ’ ότι στην Ελλάδα που ακόμα κάποιοι τον αμφισβητούν. Ευτυχώς υπάρχει και η Ευρώπη και αποδεικνύεται πόσο καλός παίκτης είναι".

Για την 4η παρουσία σε Final-4 του Ολυμπιακού σε πέντε χρόνια:

"Είναι μεγάλη επιτυχία γιατί όταν μία ομάδα είναι τέσσερις φορές στα πέντε τελευταία Final-4 δεν είναι μικρό πράγμα. Αν αναλογιστείς και το πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και πόσο άλλαξε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, καταλαβαίνεις πόσο σπουδαίο επίτευγμα είναι".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι στο Λονδίνο:
"Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας και εκτιμάμε και το τελευταίο ευρώ που δίνουν σε τέτοιους καιρούς. Το βλέπουμε και από τις άλλες ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν τόσο κόσμο. Φαίνεται πόσο αγαπάνε την ομάδα και το μπάσκετ οι δικοί μας φίλαθλοι. Μακάρι να περάσουν όμορφα το τριήμερο και ακόμα καλύτερα την Κυριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα