EUROBASKET | Τάνιεβιτς: "Καλύτερο πρόσωπο με Ελλάδα"

Όλα τα λεφτά το ματς με την Ελλάδα θα είναι για την Τουρκία, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας, Μπογκντάν Τάνιεβιτς και στάθηκε στον γρήγορο ρυθμό και τους "κοντούς" των Ιταλών ως αίτιο της ήττας του στον αγώνα της Πέμπτης (5/9).

"Πρέπει να επαναλάβω όσα είπα χθες. Συγχαρητήρια στην Ιταλία, που έκανε σε μας ό,τι και η Φινλανδία χθες, με περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι της. Ο Μέλι έκανε καταπληκτική δουλειά με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ απέναντι στους δικούς μας ψηλούς. Επίσης ο Τζεντίλε

έκανε εξαιρετικό παιχνίδι… Γενικά όλη η ομάδα της Ιταλίας έπαιξε πολύ γρήγορα, με εξαιρετικό ρυθμό και με χαμηλά σχήματα που μας δυσκόλεψαν» είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και στη συνέχεια εξήγησε πως «είναι δική μου ευθύνη ως προπονητής να βρω τη φταίει και να το διορθώσω. Θα πρέπει να το σκεφτώ καλά για να βγάλω ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα. Όταν δέχεσαι 90 πόντους, υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζουμε ακόμη να περάσουμε και πρέπει να το πιστέψουμε. Είμαι σίγουρος πως στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο".

Από τη πλευρά των παικτών, ο Σινάν Γκιουλέρ είπε: "Η Ιταλία είχε 11/19 τρίποντα και υψηλά ποσοστά στα δίποντα. Για μας που θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα αυτό είναι απαράδεκτο. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην Ιταλία κι ελπίζω εμείς να αλλάξουμε τα πράγματα για να τα καταφέρουμε στη συνέχεια. Κάτι δεν λειτουργεί καλά στην ομάδα και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το λύσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα