ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Περπέρογλου: "Περήφανος που βρίσκομαι εδώ"

Ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε δριμύτερος στην Εθνική ομάδα και δείχνει να το ευχαριστιέται. Τα δύο πρώτα παιχνίδια στο Ευρωμπάσκετ είναι η ένδειξη και ο 29χρονος φόργουορντ το εξήγησε.

Ο "Πέρπε" είπε λοιπόν ότι: "είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Εθνική, είμαι περήφανος γιατί βρίσκομαι εδώ. Από την αρχή μίλησαμε με τον κόουτς και μου ξεκαθάρισε ότι θα έχω συγκεκριμένο

ρόλο στην ομάδα. Μέσα από την ομαδική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, το πιο σημαντικό είναι ότι το εγώ μπαίνει κάτι από το εμείς σε αυτή την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος όχι, αλλά να κερδίσουμε". Ο 29χρονος τόνισε ακόμα ότι "ξεκινήσαμε με θετικό τρόπο το Ευρωμπάσκετ, κάναμε δύο νίκες. Σε όλους τους ομίλου υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα ως τώρα, εμείς έχουμε 2 στα 2. Υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με την Τουρκία, θέλουμε να ανεβάσουμε στροφές, να βελτιωσούμε τα πράγματα που δεν κάνουμε σωστά, ειδικά στην πίεση των αντιπάλων. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε". Και κατέληξε: "Η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να παίζεις με τον ίδιο τρόπο για 40 λεπτά, μέσα σε ένα ματς ή σε ένα τουρνουά προκύπτουν και ατυχίες. Οσο μεγαλύτερη σταθερότητα υπάρχει, τόσο καλύτερα για μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα