EUROBASKET | Καλνιέτις: «Σημαντικό που είμαι με την Εθνική...»

Ο Μάντας Καλνιέτις βρίσκεται στην Σλοβενία και η σύζυγος του δεν παραπονιέται, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να βοηθάει την Λιθουανία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση (19/9) με την Ιταλία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

«Εχουμε δουλέψει σκληρά για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και ψυχολογικά. Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης μπορείς να τα

χάσεις όλα πριν τα κερδίσεις. Ή μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Θέλουμε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι και να μπούμε στη μάχη των μεταλλίων ακόμα ως αουτσάιντερ», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Λιθουανός γκαρντ, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν του λείπει η οικογένειά του. «Η σύζυγός μου αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να βρίσκομαι με την ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Eurobasket», απάντησε ο Μάντας Καλνιέτις ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει τις προβλέψεις για την συνέχεια της πορείας της Λιθουανίας στην διοργάνωση τόνισε πως «είμαι πάντα αισιόδοξος, αλλά συνήθως η διαίσθησή μου δεν επαληθεύεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα