EUROBASKET | Ενημέρωση από τους Σλοβένους για τα εισιτήρια

Οι Σλοβένοι προχώρησαν σε αλλαγή του προγράμματος της δεύτερης φάσης ώστε η Εθνική τους ομάδα να αγωνίζεται μονίμως στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, κάτι που έφερε ντόμινο προβλημάτων με τα εισιτήρια.

Ο κόσμος είχε αγοράσει εισιτήρια αγώνων για συγκεκριμένες ώρες, ωστόσο δημιουργήθηκε μεγάλο μπέρδεμα από την αλλαγή που έκανε η διοργανώτρια χώρα του Ευρωμπάσκετ.

Γι’ αυτό η ομοσπονδία της Σλοβενίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τους λόγους που έγιναν αλλαγές, αλλά και το τι θα γίνει πλέον με τα προπωλημένα εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση:

-Οι ώρες των παιχνιδιών άλλαξαν για τηλεοπτικούς λόγους και/ή με βάση το δικαίωμα που έχουν οι διοργανωτές να επιλέξουν τις ώρες των αναμετρήσεων της δικιάς τους ομάδας.

-Τέτοιες αλλαγές έγιναν αμέσως μετά το τέλος του πρώτου γύρου της διοργάνωσης και η επίσημη ιστοσελίδα ενημερώθηκε αμέσως.

-Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για λάθος ώρα ή λάθος αγώνα, έχουν την επιλογή να επιστρέψουν τα εισιτήρια να λάβουν πίσω τα χρήματα τους ή να τα αλλάξουν για κάποιο άλλο ματς, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα