EURO CUP | Πασούτιν: "Νίκη για ολόκληρη τη Ρωσία"

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Εβγκένι Πασούτιν έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του και τόνισε το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για ολόκληρη τη Ρωσία. Στάθηκε επίσης στην γρήγορη προσαρμογή στην ομάδα, του MVP Ρίτσαρντ Χέντριξ.

"Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, κατέθεσαν ακόμα και τη ψυχή τους. Δεν αφήσαμε τη Μπιλμπάο να κάνει το παιχνίδι της, που είναι το να σουτάρει πολύ, υπό καλές συνθήκες. Είμαι ευτυχισμένος που για δεύτερη

φορά οδηγώ ομάδα σε αυτόν τον τίτλο, μετά την Ούνικς Καζάν. Είναι μια νίκη για ολόκληρη τη Ρωσία. Αυτοσυγκέντρωση και καλή οργάνωση μας έφεραν μέχρι εδώ. Είμαι χαρούμενος και για το κατόρθωμα του Ρίτσαρντ (Χέντριξ). Ήρθε τον Ιανουάριο και τα κατάφερε να προσαρμοστεί και να μας βοηθήσει ουσιαστικά", ανέφερε ο προπονητή της ρωσικής ομάδας.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ρίτσαρντ Χέντριξ: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ένα φανταστικό συναίσθημα ο τίτλος του MVP, αλλά τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τους συμπαίκτες μου. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Το κυριότερο βέβαια είναι ο τίτλος της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα