EURO CUP | Ο Γιάγκλα την "έσωσε", ο Κένταλ την "έφτιαξε"

Την παράταση χρειάστηκε η Άλμπα Βερολίνου για να περάσει από την έδρα της Χιμίκ, επικρατώντας με 65-68. Ο Γιάγκλα με κάρφωμα 5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου "μίλησε" ο Κένταλ.

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της φάσης των "Last 32" του Eurocup η Άλμπα Βερολίνου αν και χρειάστηκε την παράταση πέρασε από την Ουκρανία, επικρατώντας της Χιμίκ με 65-68, εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες

του Σάσα Ομπράντοβιτς από το ξεκίνημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, έχοντας προβάδισμα με το κλείσιμο του πρώτου μέρους (28-35). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 58-51 στο 38', όμως στο τέλος έπαθαν μπλακ-άουτ, με τον Γιάγκλα να καρφώνει 5 δεύτερα πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί την διαφορά έκανε ο παλιός μας γνώριμος, Λεβόι Κένταλ, ο οποίος με δικές του προσπάθειες έδωσε την τέταρτη νίκη στην ομάδα του στη φάση των "Last 32" με 65-68.

Ο Καναδός σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Ρίτζι Ρέντινγκ με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Για τη Χιμίκ ξεχώρισε ο Ρόλαντς Φρέιμανις με 12 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα